El dia 13 de febrer 3 equips formats per esportistes del Club i de l'escola van participar en la segona prova de la Lliga de Clubs 2022, el duatló d' Alberic. Toni i Kiko, que van ser els integrants masculins del equip A van aconseguir una meritòria 3a posició a la 2a divisió de la Lliga de Clubs.

Agraïr...

Leer más

Club Atletisme Triatlo La Vila
hace 4 meses

Diumenge 19 de desembre, es celebrarà la gala del triatló a la ciutat de Vila-Real. Es lliurarán els trofeus de les competicions de la temporada i on tindrem representació a la part dels jocs escolars amb els triatletes;

3er Infantil masculí provincial. JAUME LLORCA MINGOT

2a Juvenil femení provincial. BELÉN RUBIO CASCAJARES

1a Infantil femení...

Leer más

Club Atletisme Triatlo La Vila
hace 7 meses
Jon Rodriguez
hace 7 meses
Enhorabuena!!!!

El Club Atletisme La Vila recibe 21.846,90 € correspondientes a la Línea 1 "Bases de promoción y fomento del deporte para entidades deportivas" de la temporada 2020/2021.

La finalidad de estas nuevas bases han sido, con buen criterio por parte de la Concejalía de Deportes del Ajuntament de La Vila Joiosa, contribuir al fomento y promoción de la práctica deportiva...

Leer más

Club Atletisme Triatlo La Vila
hace 7 meses

Aquest diumenge 7 de novembre tornava la lliga de clubs amb la disputa del duatló per relleus mixtes a Castelló de la Ribera. El Club Triatlo la Vila va participar amb dos equips formats per Rita, Ximo, Belén i Kiko, i Núria, Javi, Ana i Beneyto, conseguint la 17a posició en la competició de lliga de clubs i la 15a en la competició d' equips B.

Des del club volem agrair l'esforç a Ana i Núria,...

Leer más

Club Atletisme Triatlo La Vila
hace 8 meses

Hem de donar l’enhorabona als nostres companys Kiko Sanchez I Javier Domenech pels seus podiums al Campionat de Triatló Sprint de la Comunitat Valenciana als grups d’edat 35-39 i 30-34 respectivament. També van participar Belen Rubio, Joan Beneyto, Denis Smoolenaars, Joan Segovia, Jon Rodríguez, Uxio Baquero, Manolo Campos, Antonio Cervera i el incombustible Alan Sabaut. Salut I km per a tots!

Leer más

Club Atletisme Triatlo La Vila
hace 8 meses