Loading...

Història del Club Atletisme La Vila

Els inicis

El Club es va constituir a finals de la dècada dels 80, concretament el 31/01/1989, comptant en l'actualitat encara entre els seus socis amb dos dels seus fundadors, Miguel Galiana Llorca "Gauxo" i Jaume "Roca", i socis d'eixa epoca com Alain Sabaut i Luchoro Santamaria.


Organització de proves

El club va organitzar durant els seus inicis la Milla del Doctor Esquerdo, que va arribar a ser una prova d'importància nacional. A la fi de 2007 la nova Junta Directiva inscriu la secció de Triatló, modificant els estatuts fundacionals de club, i iniciant des de 2008 l'organització de la Cursa Popular i Volta a Peu. El club va organitzar en aquest any el seu primer triatló social, organitzant a l'any següent el I Triatló Crono de la Vila Joiosa en distància sprint (750 m de natació-20 km de ciclisme-5 km de carrera a peu). Aquesta prova va ser la llavor de l'Irontour Triatló la Vila, triatló de dos dies que es va organitzar des del 2010 a l'2014. Al llarg dels últims 10 anys el club ha organitzat més de 30 competicions, organitzant anualment la Cursa Popular i Volta a Peu, el Triatló Social i el Triatló Escolar de La Vila Joiosa.

L'escola

A l'estiu de 2013 un dels socis, Marc Antoni Lorente, amb el suport de el club i també de la seva germana Alicia Lorente , crea el primer Campus Infantil d'iniciació al Triatló, aquest campus seria la llavor de l'actual escola. Va prendre el seu testimoni Kiko Sánchez, que és l'actual coordinador de l'escola. L'escola en l'actualitat és el principal actiu del nostre club i compta amb més de 50 membres federats de totes les categories (prebenajamin a juvenil)


Seccions del club

El club a més compta amb més de 50 socis adults a les diferents seccions d'atletisme, triatló i trail


Lo último
VI TRIATLÓ ESCOLAR LA VILA JOIOSA - 23 JUNY 2024
fa 7 dies
Ayudas a la promoción y fomento del deporte 2022/23
fa 8 mesos
ESCOLA TRIATLÓ - INSCRIPCIONES
fa un any
Institucions
Col.labordors
Institucions